Popis:
Jojobový olej bio
Botanický název: Simmondsia californica
Původ: USA/Argentina
Vlastnosti a použití:
Jedná se vlastně o tekutý vosk s unikátním poměrem vysoce nenasycených mastných kyselin.
Tento velmi ceněný masážní olej je vhodný na všechny typy pletí, a to i pro pleť velmi citlivou a exematickou.
Má vysokou trvanlivost - vzdoruje oxidaci.
Dobře se roztírá, vstřebává a reguluje vlhkost pokožky. Proto je výborným masážním olejem.
Díky přirozenému ochranného UV faktoru 3 až 4 chrání před slunečním zářením, proto je vynikající alternativou opalovacích přípravků pro velmi citlivou pokožku kojenců do 1 roku (které ještě nevystavujeme přímému sluníčku).
Má regenerační schopnosti, zabraňuje další tvorbě vrásek.
Pečuje o rozpraskané ruce a pokožku i omrzliny
Přirozeně snižuje produkci mazu v pleti proto je vhodný pro pleť se sklonem k nadměrnému mastění.
Obsahuje protizánětlivé složky, je proto ideální pro osoby trpící akné.
TIP: Vmasírujte několik kapek jojobového oleje do vlhkých vlasů a získejte zaručenou jemnost, hebkost a přirozený lesk vašich vlasů.
TIP: Přidejte 5-15 kapek vašeho oblíbeného esenciálního oleje do 50 ml jojobového oleje vytvořte svůj vlastní tělový a masážní olej.
Certifikace: NaTrue*** (Biokosmetika s 95% podílem biosurovin)
